Palvelut

Hyvää Mieltä Ratsastaen

Kun haluat ratsaille rauhalliseen omaan tahtiin. Hevoset kiehtovat, mutta samalla hiukan pelottavat. Tämä on sinulle, joka haluat nauttia hevosen läheisyydestä ja haluat tuntea olosi kokoajan turvalliseksi. Saat määritellä etenemisen tahdin täysin itse.

Rauhalliseen tahtiin omaan ratsuun tutustuen ja itse oivaltaen. Pääset nauttimaan ratsastuksesta maastossa, ohjaajan kulkiessa jalan mukana. Käydään läpi ratsastuksen perusasiat ja nautitaan hevosen kanssa hetkestä. Haluan tarjota sinulle turvallisen ratsastus kokemuksen, josta sinulle jää onnistunut ja hyvä mieli.

KESTO: 1,5 tuntia

HINTA (sis. ALV 10 %)

 • Yksittäinen kerta 80€
 • 5 kertaa 375€
 • 10 kertaa 700 €

Rentoa pajatoimintaa

Rentoa pajatoimintaa on hyvä lisä niin psyykkiseen kuin fyysiseenkin kuntouttavaan toimintaan. Palvelu on toiminnallinen, jossa perehdytään tallin eläimiin ja niiden päivittäiseen hoitoon sekä muihin tallilla tehtäviin töihin. Tukena toiminnassa on tallin pieni ja ystävällinen yhteisö.

Jokaisen ryhmän kanssa laaditaan suunnitelma ja tavoitteet, mitä pajalta halutaan. Palvelu tarjoaa asiakkaalle onnistumisen iloa, tarpeellisuuden tunnetta ja harjaannuttaa sosiaalisia taitoja.

Pajatoiminta on ryhmämuotoista toimintaa. Ryhmien kanssa teemme ryhmän kesken suunnitelman mitä toiveita ja tavoitteita pajaan liittyy. Ryhmien (max. 4 osallistujaa) kanssa paja voidaan toteuttaa myös kurssimuotoisena.

KESTO: maksimissaan 3 tuntia / kerta
HINTA (ALV 24%)
Hinnoittelu tarjouksen mukaan.

Mielen Iloa Tallilla

Mielen iloa talilla mahdollistaa tutustumisen tallielämään ja erityisesti tallin eläimiin. Voidaan toteuttaa yksittäisenä elämyksellisenä käyntinä tai tavoitteellisempana 5 tai 10 kerran pakettina.

Useamman kerran paketti sisältää sairaanhoitajan kanssa valmentavan suhteen. Paketissa tapaamiset ovat esimerkiksi kerran viikossa, jolloin pystytään tekemään tarkemmin suunnitelma muutostoiveisiin liittyen ja seuraamaan edistystä. Edistyksen seurannan apuna käytössä on LivingSkills mittari, jonka avulla saamme seurattua mm. elämänlaatuun liittyvää edistymistä. Jokaiseen kertaan liittyy hevosen kanssa olemista ja harjoituksia. Mahdollisuus on myös kokeilla ratsastusta.

Palvelu sopii hyvin tukemaan jo asiakkaalla käytössä olevia terapiamuotoja (fysio-, toiminta-, puhe-, psykoterapia). Eläimen avulla saadaan toimintaan lisää motivointikeinoja ja hyvää mieltä. Palvelusta hyötyvät monet ihmiset ikään katsomatta. Palvelu tuo hyvää mieltä ja onnistumisen iloa.

Palvelu sopii myös hyvin esimerkiksi Tyky- / Tyhy-päiviksi tai muuten virkistystoimintaan erilaisille työyhteisöille tai muille ryhmille. Näistä hinta tarjouksen mukaan.

KESTO: 2 tuntia / kerta

HINTA (sis. ALV 24 %)

 • Yksittäinen kerta 120 €
 • 5 kertaa 540 €
 • 10 kertaa 990€

Sairaanhoitajan vastaanotto

Sairaanhoitajan vastaanotto on Hyvä Olo Ilonan toimitiloissa osoitteessa Hämeenkatu 6B (7 krs), Tampere. Vastaanottoaikoja vain maanantaisin klo 10-16.30 välisenä aikana, tarvittaessa myös muina ajankohtina.

Mielenterveyshoitotyön sairaanhoitajan vastaanotto elämän haasteellisissa tilanteissa. Tarjoan nopean mahdollisuuden keskustelevalle avulle. Käytän vastaanotolla apuna lyhytterapeuttisia keinoja ratkaisukeskeisen coach koulutuksen pohjalta.
Vastaanotto tapahtuu ilman eläintä kasvotusten.

Ajanvaraus:
p. 010 320 3441 tai sähköpostilla if.an1680189934oliol1680189934oavyh1680189934@una1680189934

Varaa aika


Hyvä Olo Ilonan sivujen kautta myös Klarna osamaksu mahdollisuus tälle palvelulle.

DOBO

DOBO antaa oivan mahdollisuuden kehittää suhdetta koirasi kanssa. DOBO on rento harjoitusmuoto, jossa niin ohjaajalle kuin koirallekin tulee hiki.

DOBOn avulla kehitätte yhdessä tasapainoa, kehonhallintaa sekä harjoitatte syviä lihasryhmiä ilman tuomarointia tai tyylipisteiden jakoa.

Laji sopii kaiken tasoisille harrastajille. Harjoitteita pystytään muokata sopiviksi kunkin koirakon tason mukaan. Jos koirallasi on jotain terveyshuolia, varmista DOBOn sopivuus eläinlääkäriltäsi tai eläintäsi hoitavalta fysioterapeutilta.

DOBO tunnille tarvitset mukaan vettä ja vesikupin koiralle, sekä koiralle maistuvia helposti nieltäviä namuja tarpeeksi. Koiralle kannattaa ottaa mukaan myös paikka missä voi huilata tunnilla esim. viltti tai häkki. Varaa itsellesi joustavat mukavat vaatteet, jotta pystyt liikkumaan mukavasti.

Ennen tunnille tuloa huolehdi koirasi ja itsesi kevyestä lämmittelystä 15-20 minuutin lenkillä.

Ryhmän toteutuminen onnistuu, kun ryhmän koko on 2-4 koirakkoa.

DOBO tunnit pidetään Ylöjärvellä Koirakoutsin tiloissa. Osoite Pinotie 2, Ylöjärvi.

DOBO tuotteiden jälleenmyynti.

DOBO taidot haltuun/kokeilukurssi (4 kertaa)

HINTA: 80 € (sisältää ALV 24%)

 1. kurssi 08.03.-29.03.2020 klo 16-17
 2. kurssi 26.04-17.05.2020 klo 16-17

Noin joka toinen viikko toteutuva DOBOjumppa klo 17-18: 01.03, 15.03, 29.03, 12.04, 26.04, 10.05 ja 24.05.

HINTA (sisältää ALV 24%):

 • yksittäinen kerta 25€
 • 5 kertaa 95€
 • 10 kertaa 185 €

Yksityistunti tai kerää max 4 koirakon porukka DOBOilemaan.

HINTA: 65€/tunti (sisältää ALV 24%)

Maksu tapana käy myös ePassi tai Smartum.