Palvelut

Hyvää Mieltä Ratsastaen

Kun haluat ratsaille rauhalliseen omaan tahtiin. Hevoset kiehtovat, mutta samalla hiukan pelottavat. Soveltuu myös ns. pelkoratsastajille.

Rauhalliseen tahtiin omaan ratsuun tutustuen ja itse oivaltaen. Pääset nauttimaan ratsastuksesta Säijän maalaismaisemissa Lempäälässä. Käydään läpi ratsastuksen perusasiat ja nautitaan hevosen kanssa hetkestä. Vauhti ei tässä hommassa päätä huimaan, vaan suurimmaksi osaksi mennään käyntiä ja maksimissaan islanninhevosen omaa askellajia tölttiä.

KESTO: 1,5–2 tuntia

HINTA (sis. ALV 10 %)

 • Yksittäinen kerta 60 €
 • 5 kertaa 280 €
 • 10 kertaa 500 €

Rentoa pajatoimintaa

Rentoa pajatoimintaa on hyvä lisä niin psyykkiseen kuin fyysiseenkin kuntouttavaan toimintaan. Palvelu on toiminnallinen, jossa perehdytään tallin eläimiin ja niiden päivittäiseen hoitoon sekä muihin tallilla tehtäviin töihin. Tukena toiminnassa on tallin pieni ja ystävällinen yhteisö.

Jokaisen yksilön tai ryhmän kanssa laaditaan suunnitelma ja tavoitteet, mitä pajalta halutaan. Palvelu tarjoaa asiakkaalle onnistumisen iloa, tarpeellisuuden tunnetta ja harjaannuttaa sosiaalisia taitoja.

Pajatoiminta voi olla yksilöllistä, jossa asiakkaan ja mahdollisen läheisen kanssa tehdään kirjallinen suunnitelma tavoitteista, oppimisen tarpeista ja toiveista. Ryhmien kanssa teemme ryhmän kesken suunnitelman mitä toiveita ja tavoitteita pajaan liittyy. Ryhmien (max. 4 osallistujaa) kanssa paja voidaan toteuttaa myös kurssimuotoisena.

KESTO: 3–4 tuntia / kerta

HINTA (sis. ALV 24 %)

 • Yksittäinen kerta 120 €
 • 5 kertaa 540 €
 • 10 kertaa 990 €

Ryhmien hinnoittelu tarjouksen mukaan.

Mielen Iloa Tallilla

Mielen iloa talilla mahdollistaa tutustumisen tallielämään ja erityisesti tallin eläimiin. Voidaan toteuttaa yksittäisenä elämyksellisenä käyntinä tai tavoitteellisempana 5 kerran pakettina.

Useamman kerran paketti sisältää Ratkaisukeskeisen coach -suhteen. Paketissa tapaamiset ovat esimerkiksi kerran viikossa, jolloin pystytään tekemään tarkemmin suunnitelma muutostoiveisiin liittyen ja seuraamaan edistystä. Jokaiseen kertaan liittyy hevosen kanssa olemista ja harjoituksia. Mahdollisuus on myös kokeilla ratsastusta.

Palvelu sopii myös hyvin esimerkiksi Tyky- / Tyhy-päiviksi tai muuten virkistystoimintaan erilaisille työyhteisöille tai muille ryhmille. Näistä hinta tarjouksen mukaan.

KESTO: 2–3 tuntia / kerta

HINTA (sis. ALV 24 %)

 • Yksittäinen kerta 80 €
 • 5 kertaa 380 €

Ratkaisukeskeinen Coach

Ratkaisukeskeinen Coach antaa mahdollisuuden kääntää katseen tulevaisuuteen turvallisesti. Coach:n kanssa käydään läpi muutostoiveitasi, voimavarojasi ja tavoitteita hyvän elämäsi tielle. Käytämme jo olemassa olevia vahvuuksiasi ja opettelemme katsomaan asioita uusista näkökulmista.

Ratkaisukeskeinen Coach sopii niin yksilöille, työyhteisöille, joukkueille tai vaikka perheelle. Tapaamiset voimme sopia niin luonnon keskelle Lempäälän Säijään tai muuhun mieleiseen paikkaan.

Sertifiotu ratkaisukeskeinen coach koulutukseni kestää tammikuulle 2020 saakka, joten kyseessä on tässä vaiheessa ”opiskelijatyöskentelyä”.

DOBO

DOBO antaa oivan mahdollisuuden kehittää suhdetta koirasi kanssa. DOBO on rento harjoitusmuoto, jossa niin ohjaajalle kuin koirallekin tulee hiki.

DOBOn avulla kehitätte yhdessä tasapainoa, kehonhallintaa sekä harjoitatte syviä lihasryhmiä ilman tuomarointia tai tyylipisteiden jakoa.

Laji sopii kaiken tasoisille harrastajille. Harjoitteita pystytään muokata sopiviksi kunkin koirakon tason mukaan. Jos koirallasi on jotain terveyshuolia, varmista DOBOn sopivuus eläinlääkäriltäsi tai eläintäsi hoitavalta fysioterapeutilta.

DOBO tunnille tarvitset mukaan vettä ja vesikupin koiralle, sekä koiralle maistuvia helposti nieltäviä namuja tarpeeksi. Koiralle kannattaa ottaa mukaan myös paikka missä voi huilata tunnilla esim. viltti tai häkki. Varaa itsellesi joustavat mukavat vaatteet, jotta pystyt liikkumaan mukavasti.

Ennen tunnille tuloa huolehdi koirasi ja itsesi kevyestä lämmittelystä 15-20 minuutin lenkillä.

Ryhmän toteutuminen onnistuu, kun ryhmän koko on 2-4 koirakkoa.

DOBO tunnit pidetään Ylöjärvellä Koirakoutsin tiloissa. Osoite Pinotie 2, Ylöjärvi.

DOBO tuotteiden jälleenmyynti.

DOBO taidot haltuun/kokeilukurssi (4 kertaa)

HINTA: 80 € (sisältää ALV 24%)

 1. kurssi 18.8-8.9.2019 klo 18-19
 2. kurssi 6.10-27.10.2019 klo 18-19
 3. kurssi 10.11-1.12.2019 klo 18-19

Noin joka toinen viikko toteutuva DOBOjumppa klo 19-20: 18.8, 1.9, 15.9, 29.9, 13.10, 27.10, 10.11, 24.11, 1.12 ja 15.12.

HINTA (sisältää ALV 24%):

 • yksittäinen kerta 25€
 • 5 kertaa 95€
 • 10 kertaa 185 €

Yksityistunti tai kerää max 4 koirakon porukka DOBOilemaan.

HINTA: 65€/tunti (sisältää ALV 24%)

Maksu tapana käy myös ePassi tai Smartum.